EK - Budućnost na pragu ispadanja!

Izvor: Sportske.net, 09.Dec.2015, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EK - Budućnost na pragu ispadanja!

Novi poraz, ukupno šesti u devet odigranih kola doživela je ekipa podgoričke Budućnosti, koja sada može da se uzda u teoriju do kraja grupne faze takmičenja.

U prvoj večerašnjoj utakmici pretposlednjeg, devetog kola Evrokupa, lider ABA lige, podgorička Budućnost, poražen je na gostovanju Uniksu u kazanju rezultatom 91-77.

Ovaj meč je odigran u okviru Grupe D, gde je Budućnost ostala na pretposlednjem mestu na tabeli sa tri pobede i šest poraza. U >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << takvoj situaciji, Podgoričane bi dalje mogla da vodi samo pobeda nad Steauom u poslednjem kolu, uz dva poraza turskog Banvita.

Budućnost je dobro započela meč, prvih deset minuta igre je dobila rezultatom 23:17, ali je već u drugoj četvrtini došlo do preokreta i do kraja je Uniks samo uvećavao stečenu prednost.

Pobedničku ekipu predvodio je Lengford sa 26 poena, a pratili su ga Vilijams sa 17 i Kolom sa 15, uz čak 13 asistencija. Tadija Dragićević je ponovo bio najbolji u ekipi Budućnosti sa 19 postignutih poena.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tadija u klubu 1000, Sofo 27p, blistao Tepić

Izvor: B92, 09.Dec.2015

Košarkaši Budućnosti, lideri ABA lige, izgubili su šanse za prolaz u drugu fazu Evrokupa, pošto su u Kazanju izgubili od Uniksa 91:77 u 9. kolu D grupe...Podgoričani sada imaju skor 3-6, dve pobede manje od četvrtoplasiranog Banvita...U porazu od Uniksa istakao se naš Tadija Dragićević sa 19...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.