EHF odložila do daljnjeg meč rukometaša Vojvodine i Kremsa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Dec.2022, 13:51

EHF odložila do daljnjeg meč rukometaša Vojvodine i Kremsa

Evropska rukometna federacija odložila je do daljnjeg utakmicu 3.kola EHF Kupa između RK Vojvodina i RK Krems, prvaka Austrije.

Utakmica je prvobitno trebala da se odigra u subotu, 10. decembra u Novom Sadu.

Austrijski rukometni klub UHK Krems juče je objavio da neće otputovati u Novi Sad, zbog divljanja srpskih navijača na utakmici u Austriji. Uprava UHK Krems-a je donela odluku u cilju zaštite igrača i funkcionera, saopšteno je u pismu EHF-u.

Utakmica >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u Kremsu, proteklog vikenda, pretila je da bude prekinuta zbog divljanja srpskih huligana, koji su najpre bacali predmete i pljuvali austrijske igrače i njihove navijače, a potom se sukobili i sa policijom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.