EGZIBICIJA ZA PRVO MESTO: Voldenov pas iz sedećeg položaja i TOMAHAVK Lojda (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2021, 19:57

EGZIBICIJA ZA PRVO MESTO: Voldenov pas iz sedećeg položaja i TOMAHAVK Lojda (VIDEO)

Siloviti...

Crvena zvezda je u završnici regularnog dela ABA lige uspela da izbije na čelo tabele, a pobedom nad Zadrom u Hrvatskoj i definitivno bi osigurala prednost domaćeg terena u plej-ofu.

Borba za Ligu šampiona u Engleskoj je u punom jeku – Lester je u dobroj poziciji, ali bi svaki kiks mogao skupo da ga košta. Večeras (21.00) mu u goste dolazi Kristal Palas i pobeda je obavezna, a kvota na keca je 1,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lester >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << – Kristal Palas.

Crveno-beli rutinski igraju protiv Zadrana i od samog starta meča imaju osetnu priliku.

Posle tri četvrtine na semaforu je stajalo 51:68, tako da je gotovo izvesno da će zadržati čelo regionalne lige.

Na meču su viđeni i efektni potezi. Jedan od njih je "tomahavk" kucanje Džordana Lojda posle asistencije sa zemlje Korija Voldena.

Corey Walden's pass from the floor leads to @mrjloyd's one-handed SLAM! 👀💥#ABALiga @kkcrvenazvezda pic.twitter.com/iroo2rjw92

— ABA Liga (@ABA_League) April 26, 2021

Silovit je bio i Lendri Noko, ali u defanzivnim zadacima. Pogledajte njegovu blokadu:

Landry Nnoko says - "NO!" 😤❌#ABALiga @kkcrvenazvezda pic.twitter.com/Bq6ZPSa1G5

— ABA Liga (@ABA_League) April 26, 2021

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.