E, ovo se zove samopouzdanje - Zlatan otkrio kako je najavio svoj odlazak u Barsu u svlačionici Intera!

Izvor: Sportske.net, 18.Nov.2018, 23:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

E, ovo se zove samopouzdanje - Zlatan otkrio kako je najavio svoj odlazak u Barsu u svlačionici Intera!

Šveđanin je poznat kao neko ko ima veliki ego, a i ovoga puta je bio uveren da će isterati svoje.

Švedski napadač, Zlatan Ibrahimović će sledeće nedelje objaviti novu autobiografiju "Ja sam fudbal".

Zlatan je napustio Ajaks i potpisao za Juventus poslednjeg dana prelaznog roka, 2004. godine. Međutim, uprkos fantastičnim partijama u dresu "Stare dame", on je odlučio da napusti ovaj tim nakon skandala "Kalčopoli".

"Ne želim da ostanem u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Torinu i ne postoji način da me zadržite ovde", rekao je Ibra pre nego što je 2006. godine potpisao za Inter.

Šveđanin u ovoj autobiografiji otkriva i detalje konflikta sa direktorom Juventusa, Lucijanom Mođijem. Naime, Mogi je napao Zlatana nakon što je dobio crveni karton protiv Bajerna iz Minhena i rekao mu je da može da zaboravi na novi ugovor.

Takođe, Zlatan ističe kako je napustio Inter i potpisao za Barselonu. Niko u italijanskom timu nije verovao da je to moguće.

"Dok je Maksvel uzimao svoje stvari kako bi prešao u redove Barselone, ja sam mu dodao moje kopačke i rekao mu da ih ponese u Barselonu i da ćemo se uskoro naći da ih uzmem."

"Svi su mislili da se šalim i počeli su nenormalno da se smeju. Ipak, samo dva dana kasnije, Barselona me je pozvala na sastanak i posle 20 minuta, ja sam bio član katalonskog tima", rekao je tridesetsedmogodišnji napadač.

Zlatan Ibrahimović je 2009. godine prešao u Barselonu, koja je Interu dala Samjuela Eta plus 59 miliona funti. Ibra se nije baš najbolje snašao u dresu katalonskog kluba, a godinu dana nakon što je napustio Inter, oni su osvojili "tripletu" sa Žozeom Murinjom na klupi.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ozil otkrio - kako je Anćeloti razbesneo Ronalda!

Izvor: Sportske.net, 19.Nov.2018, 16:23

Bilo je to vreme kada su "drugovali" u Madridu....Fudbaler Arsenala Mesut Ozil troši svoju šestu godinu u dresu "Tobždija" pošto je na leto 2013. godine stigao iz Reala za 45 miliona evra u poslednjim trenucima prelaznog roka...Mnogi su se začudili zbog ove odluke Madriđana, ali tadašnji trener...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.