Izvor: HotSport.rs, 25.Nov.2015, 22:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

E, TO SE ZOVE DOMINACIJA: Evropske šampionke slavile sa 94 poena razlike!

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije savladala je selekciju Luksemburga sa čak 94 poena razlike, i to u gostima – bilo je 132:38.

Izabranice Marine Maljković demonstrirale su silu u duelu sa Luksemburžankama i savladale ih sa čak 132:38 na gostujućem terenu. Ne treba reći da se pitanje pobednika nije postavljalo nijednog momenta, iako za Srbiju nisu igrale sestre Dabović, Ana i Milica, kao i Dajana Butulija.
Na poluvremenu je razlika iznosila 40 poena, bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << je 59:19, a u nastavku su evropske šampionke još više zasule koš domaće selekcije.
Dovoljno je reći da je čak šest igračica bilo sa dvocifrenim učinkom, od kojih je najbolja bila Sonja Petrović sa 28 poena. Jelena Milovanović je ubacila 18 poena, isto koliko i Aleksandra Crvendakić, Krnjić i Ajduković su ubacile po 11, a Topuzović 10 koševa.
Narednu utakmicu Srpkinje igraju protiv Ukrajine, 20. februara 2016. godine.
The post E, TO SE ZOVE DOMINACIJA: Evropske šampionke slavile sa 94 poena razlike! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.