Izvor: HotSport.rs, 23.Okt.2017, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

E OVO SE ZOVE ‘HLADAN TUŠ’: Da li je ovo najluđi penal ikad viđen!? (VIDEO)

Neverovatna scena viđena je na plufinaloj utakmici tajlandskog Kupa, u kome su se sastali Satri Angtong i Bangkok Sports kluba.

Pomenuti meč je posle 90 minuta igre završen rezultatom 2:2 a kako nije bilo pobednika ni nakon produžetaka pristupilo se izvođenju jedanaesteraca.
Usledila je duga penal serija u kojoj su obe ekipe iskoristile po 19 udaraca, a zatim je na scenu stupio golman Bankoka, koji se prihvatio da i on izvede jedan jedanaesterac a njegov šut pogodio >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << je prečku pri čemu se lopta u odbila u visokom luku.
Tako je golman Bankoka ostao da tuguje, dok je njegov kolega iz suprotnog tabora u slavlju potrčao sa gol linije ka saigračima, međutim nekoliko trenutaka kasnije usledio je hladan tuš za njega, pošto je lopta po padu na zemlju dobila takav efe da je odskakutala u praznu mrežu.
Kada je video šta se dešava, nesrećni golman Satrija je pokušao da sustigne loptu ali prekasno, a da stvari postanu još gore po pobrinuo se njegov saigrač, koji je u narednoj seriji promašio penal pa je Angtong ostao bez finala.
Pogledajte kao je izgledala ova situacija.

Izvor:Youtube/It’s Time To Sport
The post E OVO SE ZOVE ‘HLADAN TUŠ’: Da li je ovo najluđi penal ikad viđen!? (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.