E, MOJ MVP: Pljušte kritike na račun Embida - Da li je ovo dokaz da je Kamerunac najgori u istoriji?

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2023, 08:25

E, MOJ MVP: Pljušte kritike na račun Embida - Da li je ovo dokaz da je Kamerunac najgori u istoriji?

Neslavan podatak.

Košarkaši Filadelfije poraženi su u sedmom meču polufinala Istočne konferencije od Boston Seltiksa i završili su NBA sezonu. Posle neuspeha, na udaru kritika je aktuelni MVP najjače lige sveta Džoel Embid, a ruku na srce, razloga i ima.

Kamerunac je totalno podbacio, odlučujući meč je završio sa svega 15 poena i osam skokova, a oborio je i jedan negativan rekord.

Naime, Embid je jedini od 36 igrača koji su uzimali MVP >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nagradu, a da nikada nije došao u finale Konferencije.

Only one MVP in NBA History has never made a conference finals. pic.twitter.com/VjeEMSC2PX

— JustHoops 🏀 (@JustHoopsMedia) May 14, 2023

Da podsetimo, Embid je titulu najboljeg igrača lige osvojio ispred centra Denvera Nikole Jokića, ali će razliku od Kamerunca, Srbin imati priliku da se bori za šampionski prsten, Nagetsi će u finalu Zapadne konferencije na megdan Los Anđeles Lejkersima. Na drugoj strani se sastaju Majami i Boston. Zanimljivo je da su se ove četiri ekipe našle u završnici i pre tri godine kada je prvenstvo završeno u "Bablu" u Orlandu, a titulu su uzeli Lejkersima pobedom u finalu nad Majamijem.

Serija između Denvera i Los Anđelesa startuje u noći između utorka i srede, dok Boston i Majami igraju dan kasnije.

Pogledajte kako izgleda Lorena Gomez, snaja Serhia Ramosa

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.