E MOJ MVP: Embid se izblamirao u Bostonu, Seltiksi RAZBILI Filadelfiju (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Maj.2023, 08:58

E MOJ MVP: Embid se izblamirao u Bostonu, Seltiksi RAZBILI Filadelfiju (VIDEO)

Presela mu kruna.

Košarkaši Bostona su u drugom meču polufinalne serije Istočne konferencije deklasirali Filadelfiju 121:87 i izjednačili skor u seriji na 1:1.

U centru pažnje trebao je da bude Džoel Emid koji je u svom prvom meču kao MVP odigrao traginčno i prilično doprineo debaklu svoje ekipe. U tome je imao veliku pomoć Džejmsa Hardena koji nije mogao da pogodi gotovo ništa...

Ovo nikako ne sme da umanji veliku pobedu i sjajnu igru Bostona. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Seltiksi su od samog strta bili u vođstvu, a furioznom serijom u trećoj deonici stigli su do 36 poena prednosti.

Džejlen Braun je bio najefikasniji u pobedničkom timu sa 25 poena uz preko 50 odsto šuta iz igre. Sjajan je bio i Malkolm Brogdon sa 23 poena, Smart i Vajt su dodali po 15.

Tobajas Heris je za Sikserse ubacio 16 poena, Embid samo 15 uz šut iz igre 4/9, dok je Džejms Harden sakupio 12 poena, nije pogodio nijednu trojku, a šutirao je iz igre katastrofalnih 2/14.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.