Džošua, sada se pokaži!

Izvor: MozzartSport.com, 14.Avg.2017, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džošua, sada se pokaži!

Susret mladih ekipa Lestera i Mančester Junajteda

U petak je startovala i Premijer liga za igrače rođene do 23 godine! Jednostavnije rečeno - liga talentovane ostrvske dece koja iz mnogo razloga privlači pažnju...

Iz kladilačkog ugla, golovi su nešto po čemu su i prva i druga liga karakteristični. I nemojte da imate dilemu, danas će ih na meču Lesterovih i Mančesterovih mladića biti, uprkos tome što su na jedina dva okršaja igrali 0-2.

Učenici >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << iskusnog Škota Rikija Sbrađe trebalo bi da opravdaju ulogu blagog favorita, a igrač u kojeg će sve oči biti uprte zove se Džošua Boi. Supertalentovani napadač stigao je u Junajted prošlog leta iz Brentforda, a o kakvom se potencijalu radi govori i izveštaj uglednog Skaj Sportsa da su ga već kontaktirali Fudbalski savezi Francuske i Obale Slonovače koji bi na osnovu porekla mogli da ga odvuku na svoju stranu. Za selekciju Engleske do 17 godina je već nastupio...

Još jedan meč koji se nalazi u ponudi kladionice MOZZART iz Premijer lige do 23 godine igraju Derbi i Arsenal, a samo ćemo vam reći da je prošle sezone oba meča dobio klub sa Emirata, kao i da je na oba zaokružen tip GG&3+.

ENGLESKA 1 M23

14.00 Lester M23 - Mančester Junajted M23


20.00 Derbi M23 - Arsenal M23

ENGLESKA 2 M23

15.00 Norič M23 - Brajton M23


20.00 Blekburn M23 - Vulverhempton M23

20.00 Aston Vila M23 - VBA M23

20.00 Sautempton M23 - Reding M23

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.