Džordž: Problemi su prošlost, osećam se sjajno

Izvor: B92, 12.Jul.2020, 21:15

Džordž: Problemi su prošlost, osećam se sjajno

Pol Džordž, košarkaš Los Anđeles Klipersa, kaže da se oseća bolje nego ikada.

Pol Džordž je rođen u Los Anđelesu i trenutno ima priliku da igra u rodnom gradu u dresu Klipersa.

On je imao nekih zdravstvenih problema tokom sezone, kaže da se sada potpuno oporavio i da ne može da dočeka da sezona počne.

"Čitave sezone sam morao da idem na rehabilitaciju i da se oporavljam od povrede ramena. Zagrevao sam rame, radio vežbe i slično. Bilo je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << toliko mnogo stvari koje je trebalo da uradim pre nego što kročim na parket. Sada je sa tim stvarima gotovo, osećam se sjajno. Sjajno je svaki put kada se nađem na parketu, kada šutiram, trčim, radim košarkaške stvari. Ponovo imam samopouzdanje, vratio sam se", rekao je Pol Džordž, a preneo "The Athletic".

On je ove sezone odigrao 42 od ukupno 65 utakmica pre prekida sezone i prosečno je beležio 21 poen, 5.7 skokova, 3.9 asistencija i 1.3 ukradenu loptu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.