Džonson u 90. Sanderlendu doneo četvrtu uzastopnu pobedu protiv najvećeg rivala i spasao Gomeza velike bruke (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 21.Dec.2014, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džonson u 90. Sanderlendu doneo četvrtu uzastopnu pobedu protiv najvećeg rivala i spasao Gomeza velike bruke (VIDEO)

Krv, kopče, kolosalne šanse, heroji i tragičari - Sanderlend i Njukasl su odigrali uzbudljiv meč

Jedan od najvećih derbija u Engleskoj Njukasl – Sanderlend je opravdao očekivanja, svih elemenata velikih utakmica je bilo, i uzavrele atmosfere, razloga za osvetu, kartona, oštrih startova požrtvovanja, kolosalnih prilika, dobrih akcija, požrtvovanja, heroja i tragičara i gola u finišu – 0:1.

Prošle godine je posle ovog meča uhapšeno 29 navijača, a atmosfera >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je pre ovog meča bila još napetija zbog transfera Džeka Kolbeka iz Sanderlenda u Njukasl posle 14 godina na stadionu Svetslosti, i ceo grad je bio u znaku riđokosog mladića pre meča.

Ipak neće se po njemu pamtiti ovaj meč, navijači Sanderlenda će morati baš da se potrude kako ne bi omrzli Đordija Gomeza zbog neverovatnog promašaja u 54. minutu. On je tragičar velikog derbija i sigurno bi mu bilo teško da zaspi večeras da nije bilo Adam Džonsona.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.