Džonson ostaje u Majamiju

Izvor: MVP.rs, 11.Jul.2016, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džonson ostaje u Majamiju

Ekipa Hita je izjednačila ponudu za mladog košarkaša. Potpisana su još dva igrača.

Iako se očekivalo da Majami neće izjednačiti sumu koju su Bruklin Netsi ponudili Tajleru Džonsonu (24, 193), nakon odlaska Dvejna Vejda ekipa sa Floride je odlučila da zadrži mladog plejmejkera. Pored Džonsona, Majami je dogovorio i dvogodišnju saradnju sa Vejnom Elingtonom (28, 193), koji će u tom periodu zaraditi 12 miliona dolara. Takođe, jednogodišnji ugovor, >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << vredan četiri miliona dolara, je dobio i veteran Judoniz Hazlem (36, 203).

Odlaskom Vejda trener Erik Spolstra će se u velikoj meri osloniti na Džonsona, kao i na Džoša Ričardsona. A, da li je 50 miliona dolara prava cena za Džonsona saznaćemo u narednom periodu. Mladi plejmejker je prethodne sezone za Majami odigrao samo 36 utakmica zbog problema sa povredama. Prosečno je beležio 8.7 poena, tri skoka i 2.2 asistencija.

Tako su Netsi istog dana ostali bez Džonsona, ali i bez Alena Kraba, pošto su i Potrland Trejlblejzersi odlučili da izjednače ponudu za mladog košarkaša.

(foto: Getty Images)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.