Džonson odbranio Vajtsajda, pa popio kaznu, platiće je zahvalni centar Hita! (video)

Izvor: Sportske.net, 02.Feb.2017, 21:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džonson odbranio Vajtsajda, pa popio kaznu, platiće je zahvalni centar Hita! (video)

Majami je nastavio sjajnu seriju, ali je meč obeležio nesportski potez krilnog košarkaša Atlanta Hoksa.

"Vrelina" je dobila i devetu utakmicu u nizu! Savladali su Atlanta Hokse i produžili svoj san o doigravanju, a tokom poslednje četvrtine viđen je jedan krajnje nesportski i brutalan gest košarkaša Hoksa Toreana Prinsa.

Vajtsajd je uhvatio jedan ofanzivan skok među trojicom košarkaša Atlante, to se nije dopalo Prinsu te je divljački oborio centra Majamija >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na zemlju.

Krilni centar "Vreline" i bivši košarkaš Toronta Džejms Džonson je to videviši odmah pritekao u pomoć svom saigraču, zaleteo se ka Prinsu i oborio ga ne zemlju, da nije bilo saigrača i sudija da ga smire ko zna kako bi se sve završilo.

Džonson je zbog takve reakcije dobio kaznu od strane lige, a zahvalni Vajtsajd je rešio da je plati umesto njega.

"Lažni grubijan. To je bio vrlo opasan potez", prokomentarisao je Vajtsajd ponašanje košarkaša Atlante, koji je rekao da je nakon pada osetio glavobolju ali da ipak ništa ozbiljnije nije u pitanju.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.