Džonson je izabrao Majami

Izvor: MVP.rs, 27.Feb.2016, 23:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džonson je izabrao Majami

Iskusni bek će pojačati tim sa Floride.

Nakon što su ga Netsi otpustili, Džoi Džonson (34, 201) je postao najbolji slobodni agent i igrač kojeg bi poželeo svaki tim u borbi za titulu. A, prema pisanju američkih medija za njegovu ljubav se izborio Majami. U užem krugu zainteresovanih ekipa, kako navode isti izvori, bili su još Klivlend, Oklahoma Siti i Atlanta, za koju je igrao u periodu od 2005. do 2012. godine.

Kako je naveo sam igrač, cilj mu je bio >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << da potpiše za tim koji ima šansu da se bori za titulu, ali se postavlja pitanje da li je Hit pravi izbor ukoliko se ispostavi da Kris Boš neće moći da pomogne timu do kraja sezone. Potpis na saradnju Džonson najranije može da stavi u subotu, a za novi tim bi mogao da debituje već u nedelju, na gostovanju Niksima.

Iskusni bek je u Ligu stigao daleke 2001. godine, kao 10. pik na Draftu. Birali su ga Seltiksi, za koje je nastupao samo godinu dana. Potom je igrao za Finiks (2002-2005), Atlantu (2005-2012) i Bruklin (2012-2016). Sedam puta je biran za Ol-star meč, a 2010. godine je stigao do treće petorke Lige.

Hit će u Džonsonu dobiti ono što im je trebalo kao žednom voda - šutera za tri poena. Džonson je u dosadašnjem toku sezone ubacio 85 trojki, više od bilo kog igrača Majamija, a zanimljivo je to da mu je najbliži Kris Boš (81)!

(foto: Nets)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.