Džonson: Prvi put u životu gledaću Kliperse

Izvor: Sportski Žurnal, 25.Dec.2011, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džonson: Prvi put u životu gledaću Kliperse

Legenda Los Anđeles Lejkersa Irvin Medžik Džonson izjavio je da će zbog Krisa Pola prvi put u životu dolaziti na utakmice Klipersa.

Klipersi su prošle sezone zabeležili samo 32 pobede, ali su uprkos tome privukli pažnju jednog od najvernijeg navijča Lejkersa u Stejpls Centru.
Prvi put u životu gledaću utakmice Klipersa. Od kako je Kris Pol došao svi pričaju o oba tima u gradu. Milsim da će imati rasprodatu dvoranu. Ovo su dobre vesti za >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << grad, jer pored Lejkersa, uživaćemo i u velikim utakmicama Klipersa – rekao je dvanaestostruki učesnik Ol star mečeva.
Skraćeni šampionat NBA lige počinje u nedelju uveče, a u jednom od božićnih duela sastaju se Lejkersi i prošlogodišnji finalista Istočne konferencije, ekipa Čikago Bulsa.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.