Džons na pozajmici u Bešiktašu

Izvor: Sportski Žurnal, 30.Jan.2014, 20:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džons na pozajmici u Bešiktašu

Član bundesligaša Šalkea, američki reprezentativac Džermejn Džons, pristupio je turskom Bešiktašu na pozajmucu do kraja sezone, sa opcijom da potpiše trajan ugovor.
Generalni menadžer Šalkea Horst Held rekao je da će 32. godišnji igrač sredine terena sada dobiti više prilika da „postavi temelje za uspešne nastupe na prvenstvu sveta u Brazilu”.
Džons je prešao u klub iz Gelzenkirhena 2007. godine iz Ajntrahta Frankfurt, a 2011. proveo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << je pola sezone na pozajmici u tadašnjem engleskom premijerligašu Blekburnu.
Za Šalke je odigrao ukupno 129 utakmica, ove sezone 14, i postigao sedam golova.
Rođen u Nemačkoj, Džons je upisao tri nastupa za nemačku reprezentaciju na prijateljskim utakmicama, ali je naknadno odlučio da igra za SAD, s obzirom da po ocu ima i američko državljanstvo.
Za nacionalni tim SAD do sada je odigrao 38 mečeva i postigao dva gola.
Bešiktaš zauzima četvrto mesto na tabeli prvenstva Turske sa 14 bodova zaostatka za vodećim Fenerbahčeom.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.