Džons: Prisustvo Vidića je veliki podsticaj za ekipu

Izvor: Press, 17.Dec.2012, 22:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džons: Prisustvo Vidića je veliki podsticaj za ekipu

Vidić se oporavio od operacije kolena i u subotu je zaigrao u pobedi protiv protiv Sanderlenda na Old Trafordu (3:1), prvi put nakon pauze od septembra.

- Fantastičan je podsticaj za nas da imamo Nemanju iza leđa. On je fantastičan igrač, veliki kapiten, i veoma je važno što se vratio uoči predstojećeg zgusnutog rasporeda u ligi - rekao je Džons, potvrdivši da je svestan kako je Vidićevim povratkom pojačana konkurencija u odbrambenom redu Junajteda.

- Uživam u >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << konkurenciji za mesto u timu, sjajno je imati veći broj igrača koji se bore za istu poziciju. To vas drži mobilnim u borbi za dres. Vidi se to na treningu, vežbanja su intenzivna i atmosfera je odlična -  istakao je Džons.

Menadžer Mančester Junajteda Aleks Ferguson smatra da može potrajati dok se Vidić vrati u nekadašnju formu, ali je naglasio da je samo njegovo prisustvo veoma važno za odbranu tima.

- To će mu uzeti malo vremena, ali to je početak. Nemanja je ratnik, on je naš kapiten, i uvek se bori za ekipu, podmeće glavu u kaznenom prostoru. To je ono u čemu je nenadmašan - rekao je Ferguson.

Mančester Junajted vodi na tabeli Premijer lige sa šest bodova prednosti nad aktuelnim šampionom Mančester Sitijem, a u narednoj utakmici u nedelju gostuje ekipi Svonsija.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.