Džon Teri mora na operaciju?

Izvor: B92, 27.Dec.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džon Teri mora na operaciju?



Kapten Čelsija Džon Teri mogao bi biti podvrgnut hirurškoj intervenciji zbog povrede leđa, izjavio je u utorak trener londonskog kluba Žoze Murinjo.

Teri se povredio sredinom decembra na utakmici Čelsija i Njukastla i moguće je da će otići na operaciju. Otada je Čelsi primio šest golova na četiri utakmice.

Murinjo je priznao da se oseća nedostatak engleskog kapitena, kao i da nije siguran koliko dugo će "dvadesetšestica" biti van igre: >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << „ Želeo bih da se vrati što pre, ali nemam pojma koliko će to trajati. Lekari će doneti odluku uskoro. Možda će biti van tima tri dana, tri nedelje ili tri meseca. Ne znam."

Čelsi je trenutno drugi na tabeli, četiri boda iza vodećeg Mančester junajteda.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.