Džon Džons optužen za zlostavljanje

Izvor: B92, 22.Jul.2019, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džon Džons optužen za zlostavljanje

UFC šampion polu teške kategorije Džon Džons biće optužen zbog navodnog zlostavljanja konobarice u Albukerkiju.

Džon Džons je optužen da je u koktel baru jednu konobaricu udarao po zadnjici, kao i da je konstantno povlačio u svoje krilo i malo je gušio i takođe je ljubio po vratu, kako pišu američki mediji.

Devojka je sve to prijavila policiji i uz sve ovo dodala i da se nije obazirao na njene molbe da prestane sve dok nije odlučio da napusti lokal. Čitav >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << slučaj još uvek nije došao do suda, ali se veruje da postoji realna šansa da Džons završi u zatvoru.

Džon Džons nije bio svestan da je počinio krivično delo sve dok ga nisu kontaktirali mediji iz Albukerkija.

"Mediji su gospodinu Džonsu saopštili lažne optužbe, a čak su prilikom slanja i pogrešili adresu. Naime, kada je Džons dobio sva potrebna dokumenta od novinara momentalno je platio kaznu, a mnogi svedoci mogu potvrditi da je sve gore navedeno laž", izjavio je Džejms Halinan, član Džonsove PR službe.

Džons je stanovnik Albukerkija, a poznato je da je još ranije bio optužen za razne prekršaje poput saobraćajnih ili onih koji su imali veze sa nedozvoljenim sredstvima, čak je bio prinuđen i da odradi društveno-korisni rad.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.