Džomba: Videćemo na kraju sezone ko je glup

Izvor: Blic, 06.Jan.2010, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džomba: Videćemo na kraju sezone ko je glup

Finansijer kulskog Hajduka Nikola Džomba nije želeo da se rasprava sa crveno-belima završi na izjavi portparola Crvene zvezde Marka Nikolovskog po kojoj je prvi čovek Kuljana "primer za to da ljudska glupost nema granica".

"Izgleda da u Crvenoj zvezdi još žive u Titovom dobu. Možda je bolje što naši igrači ne prelaze u Crvenu zvezdu jer bi tamo samo nazadovali. Uostalom, kako su mislili da angažuju Ljubomira Fejsu pre godinu i po dana kada su ponudili četiri puta manje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << novca nego Partizan. Sa crno-belima imamo korektnu saradnju, a to ko je glup najbolje će se videti na kraju sezone, pošto Partizan ima daleko bolji tim i ponovo će osvojiti duplu krunu", rekao je Džomba za "Sportski žurnal" posle reakcije Nikolovskog na izjavu finansijera Hajduka u kojoj je ocenio da je Aleksandar Davidov prodat Partizanu jer je "Zvezda mali klub".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.