Džokermanija u Denveru: Srbi kažu hvala ti za sve, očekujemo prsten, Nikola (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 02.Feb.2019, 09:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džokermanija u Denveru: Srbi kažu "hvala ti za sve, očekujemo prsten, Nikola" (VIDEO)

Naš centar je prvi Denverov igrač posle 2011. koji će učestvovati na "Meču svih zvezda" pa je oduševljenje zahvatilo sve poklonike kluba.

Uoči utakmice s Hjustonom u "Pepsijevom centru", prve pošto su treneri izabrali našeg asa za učesnika tradicionalnog meča NBA košarke, a u kojoj je Nikola Jokić još jednom bio briljantan, napravljen je slavljenički video-prilog s čestitkama. S neskrivenim oduševljenjem vrednu stranicu Jokićeve karijere su blagosiljali i mlado >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i staro: navijači, deca, sportski komentatori koji prate Denverove utakmice, kamerman, čirllidersice, prodavac slanih zanimacija u dvorani, momak koji pušta muziku i naravno nekoliko naših zemljaka sa srpskom zastavom kao znamenjem za raspoznavanje čiji smo i odakle smo.

The fans at Pepsi Center wanted to congratulate Nikola on his All-Star selection!#MileHighBasketball pic.twitter.com/0dyEmW84Aq— Denver Nuggets (nuggets) February 2, 2019

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.