Džoker Adrijano spasao očajni Milan nove bruke, a Mihajlovića otkaza! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 25.Okt.2015, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džoker Adrijano spasao očajni Milan nove bruke, a Mihajlovića otkaza! (VIDEO)

Posle poklonjenog penala i sa igračem više Milan umalo da ostane bez pobede pošto im je opet Berardi zapržio čorvu, a Mighajlovićev 16-godišnji golman loše intervenisao.

Prvu od dve meč lopte, Siniša Mihajlović je iskoristio. Berluskonijev ultimatum da Milan mora da pobedi Sasuolo i Kjevo je ispunjen do pola pošto je danas na jedvite jade savladan Sasuolo 2:1 na San Siru. Uz mnogo, mnogo sreće su Rosoneri pobedili prvi put u poslednja četiri kola, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ali čini se da izlazak iz krize nije ni na vidiku. Milan igra loše, Milan ima ogromne probleme, a Siniša Mihajlović tone u živo blato…

Mihajlović je ostao pri stavu da sa gola skloni Dijega Lopeza (jedan od najkonstatnijih igrača MIlana i jedna od retkih svetlih tačaka) i da lansira 16-godišnjeg Đanluiđija Donarumu koji je tako postao najmlađi golman u Seriji A od 1980. godine (16 godina i 242 dana), ali ipak nije oborio klupski rekord Paola Maldinija (16 godina i 208 dana).

Milan je poveo iz više nego sumnjivog penala koji je izborio i realizovao Baka, od tog 29. minutu je imao i igrača više, pošto je isključen golman gostiju Konsilji.

Ali vođstvo i brojčana nadmoć nisu pomogli Mihajlovićevom timu da prelomi pitanje pobednika i napokon odigra neku dobru utakmicu. Domeniko Berardi je u 53. minutu golom iz slobodnjaka poravnao rezultat. Bio je to sjajan udarac, ali i loše postavljanje mladog Donarume. Berardi je pravi dželat Milana. Pre dve godine je sa četiri gola u jednom meču smenio Alegrija, prošle sezone je dao tri komada Rosonerima kod Inzagija, a umalo da i danas dođe glave Mihajloviću.

Srpski trener nije imao kud i umesto beskorisnog Polija je uveo Luiza Adrijana i zaigrao sa dva napadača, svestan da mu je otkaz bliži nego kragna, a smrnute face Berluskonija i Galijanija u loži su sve rekle.  Usledili su jalova inicijativa i stihijski napadi Milana. Pokušavali su Baka i Bonaventura koji su bili jedine svetle tačke, a posle nekoliko propuštenih prilika, Luz Adrijano je prekratio muke Milanu u 85. minutu. Brazilac je sjajno reagovao glavom posle kornera i Milan je uspeo da iščupa pobedu…



Za razliku od Milana, šampion Juve daje znake života i polako hvata zalet ka gornjem delu tabele. Stara dama je bez problema izašla na kraj sa Atalantom i slavila 2:0 a zasijala je zvezda Paula Dibale. Argentinski Dragulj je pokazao kakva je klasa i kakav je Juve napravio potez njegovim dovođenjem. I na najbolji mogući način dokazao Alegriju da mora da igra u prvoj postavi. Postigao je spektakularan gol sa 20 metara za vođstvo, a potom na tacni poslužio Mandžukića za 2:0. Dibala je dao četiri gola u pet mečeva koje je počeo u startnih 11.



Sunce je ogrejalo i Friuli gde je Udineze minimalcem savladao Frozinone. Frančekso Lodi je u svom stilu izveo prekid i gađao direktno na gol, ali je golu kumovala i očajna inetrevncija talentovanog Lealija.

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.