Džo Kol pronašao novi klub!

Izvor: Sportske.net, 07.Jan.2016, 20:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džo Kol pronašao novi klub!

Bivši repezentativac 'Gordog Albiona' nastavlja karijeru u engleskom trećeligašu koji se ne tako davno takmičio i u Premijer ligi.

Nova stanica Džoa Kola je Koventri Siti.

Engleski veteran je kao slobodan agent potpisao ugovor sa ovim engleskim klubom do kraja sezone.

Koventri se takmiči u Ligi 1, trećem po snazi takmičenju u Engleskoj i polusezoni se nalazi na četvrtom mestu na tabeli.

34-godišnji Kol je prošao čuvenu Vest Hemovu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << akademiju, 'Čekićari' su mu bili i prvi klub u senorskoj konkurenciji, najblistavije trenutke u karijeri proveo je u Čelsiju, a nastupao je još za Liverpul, Lil i Aston Vilu.

Sa 'Plavcima' iz zapadnog Londona je po tri puta osvajao Premijer ligu i FA kup, po dva puta Liga Kup i Komjuniti Šild.

Sa Vest Hemom ima trofej 'rahmetli' Intertoto kupa 1999. godine.

Za reprezentaciju Engleske zabeležio je 56 nastupa i postigao 10 golova. Igrao je na tri Mondijala (2002, 2006, 2010) i na EP 2004. godine.

SIGNING: Joe Cole joins the #skyblues until the end of the 2015/16 season! More: https://t.co/zk561Lzrsf #PUSB pic.twitter.com/WjzQUD2iJD

— Coventry City (@Coventry_City) January 7, 2016

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

GRUJIĆ POSLE POTPISA ZA LIVERPUL: Ovo je moj najlepši Božić u životu!

Izvor: Kurir, 08.Jan.2016, 13:39

Marko Grujić potpisao je petogodišnji ugovor sa Liverpulom, a do kraja sezone biće pozajmljen Crvenoj zvezdi. Time je završena višenedeljena saga oko prelaska mladog fudbalera u veliki engleski klub...- Hristos se rodi! Najlepši Božić u mom životu - napisao je juče Grujić na Instagramu...Posle...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.