Izvor: MozzartSport.com, 04.Jul.2020, 22:19

Džin iz Novog Pazara potpisao za Velež

Nekadašnji mladi reprezentativac Srbije nastavlja karijeru u Premijer ligi BiH

Kad se pojavio prozvali su ga „Džin iz Novog Pazara“, aludirajući na činjenicu da je visok 203 centimetra. Tomislav Sivić je želeo da iskoristi njegove fizičke predispozicije i zvao ga je u mladu reprezentaciju. Skupio je Fejsal Mulić tri utakmice za Orliće na kvalifikacionom putu ka Prvenstvu Evrope 2017, kasnije nestao za radara naših ljubitelja fudbala, ali večeras >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << stiže vest da je opet tu, u blizini, u vidokrugu, pošto je 25-godišnji špic potpisao ugovor sa Veležom iz Mostara.

Mulić je među Rođene stigao kao slobodan igrač, pošto mu je istekao ugovor sa Murom. U dresu slovenačkog kluba dao je tri gola na 17 utakmica, međutim, od novembra prošle godine nije bio u kombinaciji za tim u njegov odlazak je bio izvestan. Opredelio se da karijeru nastavi u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, Velež je minulu sezonu završio na osmom mestu, a za narednu najavljuje iskorak i još pojačanja.

Ugovor između Mulića i Veleža potpisan je na dve godine.

Fejsal Mulić je u karijeri igrao za mlađe kategorije Novog Pazara, ali se kao dečak preselio u Nemačku, nosio dres Minhena 1860, potom je bio član belgijskog Muskrona i više izraelskih klubova, da bi mu poslednja adresa bila Mura.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.