Džikić: Moramo da radimo

Izvor: TV Arena Sport, 08.Jan.2016, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džikić: Moramo da radimo

Nekadašnji pomoćni trener kluba iz Humske, Aleksandar Džikić, posle deset i po godina opet je u stručnom štabu najtrofejnijeg srpskog kluba, ovog puta kao šef.

Novi trener košarkaša Partizana svestan je situacije u kojoj se klub nalazi:

"Nemam mnogo da kažem na početku. Situacija je takva kakva je, tim je takav kakav je. Moramo da radimo i da se nadamo najboljem." - istakao je Džikić.

Džikić je 2005. u Minesotu krenuo s titulom >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << nacionalnog šampiona. Sada se vraća u tim koji se grčevito bori za opstanak. Serija loših rezultata srozala je samopouzdanje igračima...

"Nisam nezadovoljan viđenim na treninzima, ali ići ćemo korak po korak, od utakmice do utakmice.

Ne može niko da očekuje da u ovoj situaciji igrači budu puni sebe, da sve pršti. Ne možete ništa preko noći... Ne verujem da je bilo ko od njih zadovoljan kako igra za Partizan. U ovom klubu imate obavezu prema istoriji, navijačima... Borili se za prvo mesto, ili sada kao mi, za opstanak, pritisak je prisutan. Ali ne možete da se bavite košarkom ako ne verujete u sebe. Jedno je kad pričate igračima da su dobri, a drugo kada se sami uvere da uloženi trud i rad postižu efekat. Situacija je takva kakva je, ali propasti ne smemo. Sada je na nama da izađemo na parket i da posle nemamo žal u svlačionici."

Svlačionica će za koji dan biti brojnija za Derela Vilijamsa...

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket

U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije paketa.

Nastavak na TV Arena Sport...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.