Džet-ski: Majstori na vodi oduševili Novosađane

Izvor: Sportski Žurnal, 29.Jul.2011, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džet-ski: Majstori na vodi oduševili Novosađane

Novosadski Štrand bio je domaćin šestog izdanja Alpe Adrija kupa, prestižnog takmičenja u Džet–ski sportu, koji se prvi put održao u našoj zemlji. To je bila odlična prilika da ljubitelji brzog nadmetanja na vodi, uživaju u majstorijama najboljih evropskih takmičara.
Čast domaćina branio je Arsenije Knežević, vrlo dobro se pokazao, zauzevši četvrto mesto u najelitnijoj kategoriji, Pro Am Ski GP. Takođe bio je 11. u Pro Am Ski LTD.

Koliko je ovo dobar >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << rezultat za našeg takmičara, dovoljno govori podatak iz prijavnice, dužni su da ga popune svi takmičari, gde u koloni sponzori, jedino kod našeg Arsenija piše: „Mama i tata“.
Knežević je od jednog velikog problema, ne samo srpskog džet–skija već i celokupnog našeg sporta, napravio dobar štos i pokazao koliko Srbi mogu biti duhoviti i u najtežim situacijama.
Najbolji među najboljima bio je Austrijanac Kevin Rajterer, opravdao je epitet prve zvezde takmičenja, osvojivši dva prva mesta u kategorijama Pro Am Ski GP i Pro Am Ski LTD.

Kod muškaraca istakli su se i Slovenac Rok Florijančić, koji je osvojio titulu u kategoriji Pro Am fri stajl i Italijan Sandro Kao, najbolji u kategoriji Pro Am ski džentlmen open.
Kod dama najviše se istakla Slovenka Pija Šumer, osvojila je prvo mesto u zahtevnoj kategoriji Ski LTD.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.