Izvor: MozzartSport.com, 28.Apr.2021, 18:20

Džesi Marš se dogovorio sa Lajpcigom

Ostalo da potvrdi Salcburg

Kratko je trajala potraga Red Bul Lajpciga za novim trenerom, nakon što je zvanično potvrđeno da Julijan Nagelsman odlazi u junu u Bajern.

Samo 24 časa kasnije Crveni bikovi iz Lajpciga su se dogovorili sa Džesijem Maršem da na leto on sedne za komande nemačkog tima. Trener bratskog Red Bul Salcburga je, kako piše Kiker, prekinuo pregovore sa Totenhemom da bi pružio ruku Lajpcigu.

Sve je dogovoreno što se te >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << dve strane tiče, ali je ostalo da još Salcburg da zeleno svetlo, pošto američki stručnjak ima ugovor sa austrijskim Crvenim bikovima do leta 2022. godine.

To nikako ne trebalo da bude problem, jer je Marš u sezoni 2018/19 bio pomoćni trener u Lajpcigu, a kada je dobio ponudu Salcburga, klub mu je džentlmenski dao dozvolu bez obeštećenja da ode i počne samostalnu karijeru u Austriji.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.