Džesi Lingard počinje misiju u Aziji

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2024, 14:40

Džesi Lingard počinje misiju u Aziji

Celu karijeru je proveo u Engleskoj.

Nekadašnji engleski fudbalski reprezentativac Džesi Lingard potpisao je dvogodišnji ugovor sa Seulom uz mogućnost produženja na još jednu sezonu, saopštio je klub iz Južne Koreje.

Lingard (31) je u Seul stigao kao slobodan igrač, pošto je šest meseci bio bez kluba posle raskida ugovora sa Notingem Forestom.

Engleski fudbaler je na zvaničnom predstavljanju izjavio da je imao mnogo ponuda.

- Uvek sam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << želeo drugačiji izazov i stvaranje novih uspomena - rekao je Lingard.

Englez je pre Notingem Foresta igrao za Vest Hem, Derbi, Brajton, Birmingem, Lester i Mančester junajted. Za reprezentaciju Engleske je od 2016. do 2021. godine odigrao 32 meča i postigao je šest golova.

Nova sezona u K-ligi jedan Južne Koreje počinje prvog marta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.