Džerard na tapetu Simeonea - Prvo mu izbacio Liverpul, sada mu pazari i najboljeg igrača?

Izvor: Sportske.net, 13.Apr.2020, 21:03

Džerard na "tapetu" Simeonea - Prvo mu izbacio Liverpul, sada mu pazari i najboljeg igrača?

Da li je on pravo ime za napadač "jorgandžija".

Atletiko Madrid je pre suspenzije prvenstva uspeo da napravi (ne)očekivani podvig i izbaci branioca titule LŠ. Liverpul tako neće uspeti da odbrani "klempavka", ova sezona je u potpunosti podređena istorijskoj tituli u PL.

Simeoneov tim je na sred "Enfilda" izbacio Liverpul, nema sumnje da ovaj poraz nije prijao ni nekadašnjem timu "redsa" Stivenu Džerardu, a najnovija informacija jeste da argentinski stručnjak >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << želi napadača Glazgov Rendžersa.

Džerard uspešno vodi škotski tim, Rendžersi su drugi iza Seltika a veliku zaslugu za to ima neobuzdani Alfredo Morelos.

Kolumbijac je na 46 utakmice postigao 29 golova i još deset asistirao, španski AS prenosi da je Atletiko spreman da ponudi 17 miliona evra za ubojitog, ali temperamentnog napadača.

Ako dođe do transfera to bila prava "otkucavajuća bomba" - i Simeone i Morelos su skloni dobijanju crvenih kartona što na terenu, što van njega.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.