Džerard je udarao kao bokser /video/

Izvor: Blic, 21.Jul.2009, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Džerard je udarao kao bokser" /video/

Kapten Liverpula Stiven Džerard danas se pojavio na sudu povodom optužbe za napad u noćnom klubu decembra prošle godine, a tužilac Dejvid Tarner je akciju najboljeg fudbalera "crvenih" opisao kao čin dostojan nekog kvalitetnijeg boksera, a ne fudbalera.



Džerard je 29. decembra u klubu "Lounge Inn" u Liverpulu sa još šest osoba učestvovao u napadu na 34-godišnjeg biznismena Markusa Megija, ali se jedini izjasnio da nije kriv. Optužba za napad je povučena, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pa se Džerard sada tereti samo za učestvovanje u tuči.

Do "frke" je došlo kada prvoj zvezdi najtrofejnijeg engleskog kluba nije dozvoljeno da bira koja će se muzika slušati u klubu, za šta je te večeri bio zadužen Megi.

"Mislim da je Džerard izgubio kontrolu. Pridružio se napadu na Megija i to sa vrlo preciznim aperkatom. Delio je udarce sa takvim stilom i brzinom da bi mu pozavideli i neki bolji bokseri, a ne fudbaleri. U ovom slučaju Stiven je objašnjavao pesnicama umesto nogama i to ni za 100 godina ne bi moglo da se nazove samoodbranom", rekao je Tarner.

Tarner je ispričao i kako je navodno došlo do incidenta.

"Džerard je prišao Megiju i rekao mu 'daj mi to, momak'. Megija je uvredio takav stav i odbio je Džerarda. To je nešto što bi retko ko na Mersiju, ili bilo gde, uradio - odbio Stivena Džerarda. Izgleda da je to šokiralo Džerarda, koji se vratio svom društvu, ali u drugačijem raspoloženju", rekao je Tarner i dodao da se na snimku kamera u klubu vidi da se Džerard šest minuta kasnije vratio do Megija i uz psovku mu se uneo u lice, na "način na koji to rade profesionalni fudbaleri".

Stivi Dži i ekipa su 29. decembra proslavljali pobedu nad Njukaslom (5:1), ali je kapitenu Liverpula očigledno bilo malo što je sa dva gola "patosirao" popularne "svrake" pa je u nastavku večeri u bolnicu poslao ni krivog ni dužnog Markusa Megija.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Džerard udarao kao bokser (VIDEO)

Izvor: Sportal.rs, 21.Jul.2009

Kapten Liverpula Stiven Džerard se pojavio na sudu povodom optužbe za napad u noćnom klubu decembra prošle godine, a tužilac Dejvid Tarner je akciju najboljeg fudbalera crvenih opisao kao čin dostojan nekog kvalitetnijeg boksera, a ne ..

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.