Džerard: Preteruju sa kritikama

Izvor: Sportski Žurnal, 12.Okt.2010, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džerard: Preteruju sa kritikama

Kapiten Liverpula Stiven Džerard rekao je da mediji i navijači preteruju sa kritikama ekipe i trenera Roja Hodžsona zbog slabih rezultata na početku sezone.
 - Svi smo zajedno u ovome, moramo da prihvatimo odgovornost i da pokušamo da preokrenemo stvari - rekao je Džerard.
Kapiten Crvenih istakao je i da navijači >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << ne bi trebalo da budu nestrpljivi kada je u pitanju napadač Fernando Tores, koji je u dosadašnjem toku sezone postigao samo jedan gol.
 - Neka se svi sete koliko je Fernando postigao golova posle dolaska u Liverpul pre tri godine. Ne smemo da zaboravimo da je imao mnogo problema sa povredama istakao je reprezentativac Engleske.
Džerard je dodao i da za loše rezultate ove sezone podjednaku odgovornost snose igrači i trener Hodžson.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Previše kritika na račun Liverpula

Izvor: NaDlanu.com, 12.Okt.2010

LIVERPUL, 12. oktobra 2010. (Beta-AFP) - Kapiten Liverpula Stiven DŽerard rekao je da mediji i navijači preteruju sa kritikama ekipe i trenera Roja Hodžsona zbog slabih rezultata na početku sezone. "Mislim da se baš preteruje. Svi smo zajedno u ovome, moramo da prihvatimo odgovornost i da pokušamo...

Nastavak na NaDlanu.com...

Džerard: "Preterane kritike"

Izvor: B92, 12.Okt.2010

Kapiten Liverpula Stiven Džerard rekao je da mediji i navijači preteruju sa kritikama ekipe i trenera Roja Hodžsona zbog slabih rezultata na početku sezone..."Mislim da se baš preteruje. Svi smo zajedno u ovome, moramo da prihvatimo odgovornost i da pokušamo da preokrenemo stvari su svoju korist",...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.