Džerard: Pomoćni sudija je video faul Kerola, glavni ga je ignorisao

Izvor: Blic, 06.Apr.2014, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džerard: Pomoćni sudija je video faul Kerola, glavni ga je ignorisao

Kapiten Liverpula Stiven Džerard doneo je pobedu ekipi golovima iz penala protiv Vest Hema za 2:1, a posle meča istakao je karakter kao najvažniji faktor trijumfa.

"Bili su direktni, meč je bio težak tokom svih 90 minuta, ali smo sve prevazišli karakterom ekipe. Rodžers nam je rekao na poluvremenu da ne možemo uticati na odluke sudija, a bilo je očigledno da je Kerol faulirao našeg golmana. To je signalizirao i linijski sudija, a glavni arbitar ga je ignorisao", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je Džerard.

Bilo je očigledno da su se igrači Liverpula borili i sa velikim pritiskom, ali su uspeli da se izbore za deveti uzastopni trijumf.

"Bio bi strašan korak unazad da nismo pobedili. Očajnički smo želeli pobedu, to smo i pokazali u drugom poluvremenu. Nisam siguran da ćemo osvojiti ligu, imamo još pet utakmica, i sve su važne. Ako pobedimo Siti, to će nam doneti samo tri boda", jasan je Džerard.

On je na utakmici prestigao i legendarnog Kenija Dagliša po broju golova za Liverpul (172), postigavši 173. gol u drugom poluvremenu. Ispred njega su još Robi Fauler (183), Bili Lidel (228), Gordon Hodžson (241), Rodžer Hant (286) i nenadmašni Jan Raš (346).

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.