Džeksonova asistencija sezone?

Izvor: B92, 02.Mar.2015, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džeksonova asistencija sezone?

Napadač Porta Džekson Martines verovatno je zabeležio asistenciju sezone, kada je namestio prvi gol Kristijanu Telju protiv Sportinga iz Lisabona.

Porto je u derbiju sa Sportingom ubedljivo slavio sa 3:0, a osim Martinesa zablistao je fudbaler Barselone na pozajmici koji je upisao het-trik.

On je domaći tim doveo u prednost posle pola sata igre, kada je izašao 1 na 1 sa golmanom rivala i rutinski ga savladao.

Tom pogotku prethodilo je maestralno dodavanje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kolumbijskog reprezentativca, koji je prihvatio loptu grudima, a onda ne dozvolivši joj da padne, petom izbacio čitavu odbranu Sportinga.

‘Zmajevi’ su povisili vođstvo u 58. minutu – ponovo su Martines i Teljo kombinovali, a mladi napadač zakucao je loptu u same rašlje.

Sjajno veče Teljo je zaokružio sjajnim pogotkom u 82. minutu. Ovoga puta je ispratio dodavanje koje je poslao Erera i odapeo nezaustavljiv udarac u donji desni ugao.

Porto je drugi u ligi sa 55 osvojenih bodova, četiri manje od vodeće Benfike. Sporting je treći sa 47 bodova.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.