Džekov ultimatum: Juve ima 48 sati za ponudu ili potpisujem za Siti

Izvor: Blic, 04.Jan.2011, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džekov ultimatum: Juve ima 48 sati za ponudu ili potpisujem za Siti

Edin Džeko želi da zaigra u Seriji A u dresu Juventusa, ali je poručio da će preći u Mančester siti ukoliko u naredna dva dana iz Torina ne stigne konkretna ponuda.

Napadač Volfsburga vodi pregovore i sa predstavnicima "Stare dame" i sa predstavnicima "građana", koji su očekivano agresivniji i postigli dogovor sa "vukovima", što je potvrdio i Roberto Manćini.

"Postigli smo dogovor sa Volfsburgom. Džeko je sjajan igrač i žele ga mnogi timovi, ali pred nama >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je bitna utakmica sa Arsenalom i o njemu ćemo pričati tek nakon nje", rekao je Manćini.

Ipak, dogovor dva kluba i odluka bogataša sa Istlendsa da ispune sve zahteve reprezentativca BiH nije dovoljna za Džekov potpis, jer je njegova prva želja Juventus.

Džeko veruje da su mu u Italiji veće šanse za osvajanje trofeja, ali je prepreka to što zbog pravila Serije A taj transfer ne bi mogao da se realizuje pre leta. Uprava Juventusa se zbog toga ne trudi previše, a Džeko polako gubi strpljenje.

"Džeko je bio jasan kada je rekao da želi u Seriju A, ali ne može da čeka doveka. On je jedan od najboljih napadača Evrope i očekuje profesionalan odnos. Rekao je da će potpisati za Siti, ako za 48 sati Juventus ne povuče pravi potez", rekao je izvor blizak igraču, prenosi "Goal".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.