Džeko za 2,6 miliona evra kupio vilu u Dubrovniku, a ne može da se upiše kao vlasnik

Izvor: Blic, 27.Jul.2015, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džeko za 2,6 miliona evra kupio vilu u Dubrovniku, a ne može da se upiše kao vlasnik

Edin Džeko je kupio luksuznu vilu u Dubrovniku za 2,6 miliona evra, a ne može da se upiše kao vlasnik, javljaju "Nezavisne".

Bivši vlasnici ne žele da plate 63.000 evra agentu za nekretnine, pa ih je on tužio i na kuću upisao hipoteku, zbog čega poznati fudbaler sad ne može da postane vlasnik sve do kraja postupka - koji može da traje i pet godina.

Kad je u medijima odjeknula vijest da je slavni fudbaler Mančester sitija i reprezentativac BiH, Edin Džeko, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na dubrovačkom Babinom Kuku kupio luksuznu vilu s bazenom, lokalno stanovništvo razveselilo se zbog “dodatne” turističke ponude. No, malo ko zna, osim osoba umešanih u tu kupoprodaju, da je Džeko "iskeširao" za vilu 2,6 miliona evra, ali da se i dalje, zbog niza čudnih razloga, nikako ne uspeva uknjižiti kao vlasnik te nekretnine, javljaju, između ostalog, Nezavisne o ovom slučaju.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.