Džeko brži od sudijske pištaljke, Torino bolji od Atalante

Izvor: RTS, 23.Feb.2019, 23:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džeko brži od sudijske pištaljke, Torino bolji od Atalante

Fudbaleri Rome savladali su kao gosti ekipu Frosinonea sa 3:2, golom Edina Džeka u 95. minutu susreta. Torino sa 2:0 trijumfovao protiv Atalante.
Ekipa Rome nastavila je poteru za ekipama u vrhu tabele italijanskog šampionata, pošto je u meču 25. kola Serije A kao gost savladala Frosinone sa 3:2.

Junak "vučice" bio je Edin Džeko koji je postigao dva gola na meču, drugi pobedonosni u 95. minutu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << susreta.
Domaći su poveli golom Sijana u petom minutu, da bi Roma do poluvremena preokrenula pogocima Džeka i Pelegrinija.
Frosinone je do novog izjednačenja stigao u 80. minutu golom Pinamontija, da bi Džeku u poslednjim trenucima sudijske nadoknade doneo tri boda ekipi iz Rima.

Roma je peta sa 44 osvojena boda, Milan ima bod, a Inter dva više.
Torino je na svom terenu savladao Atalantu sa 2:0, golovima Ica i Falkea.
"Bikovi" su sedmi, a Atalanta šesta na tabeli sa po 38 osvojenih bodova.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Serija A - Roma slavila u završnici za infarkt, Džeko brži od sudije! (video)

Izvor: Sportske.net, 23.Feb.2019

"Vučica" ponovo trenirala živce svojim navijačima...Fudbaleri Rome ostvarili su pobedu u gostima protiv Frosinonea rezultatom 3:2 u okviru 25. kolu italijanske Serije A...Odmah na startu meča usledio je šok za goste iz Rima kada je Kamilo Ćano doveo Frosinone u vođstvo u petom minutu susreta nakon...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.