Džeko: Zbog ovoga nisam otišao iz Rome!

Izvor: Sportske.net, 14.Mar.2018, 00:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džeko: "Zbog ovoga nisam otišao iz Rome!"

Fudbaler Rome Edin Džeko rekao je večeras da se njegova ekipa zasluženo plasirala u četvrtfinale Lige šampiona.

Fudbaleri Rome plasirali su se večeras u četvrtfinale Lige šampiona, pošto su na svom terenu pobedili Šahtjor sa 1:0 u revanš meču osmine finala. Jedini gol postigao je upravo Džeko.

Šahtjor je u prvom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << meču slavio sa 2:1.



"Ovacije zaslužuju svi igrači, jer smo svi radili posao do poslednjeg minuta i zasluženo smo u četvrtfinalu.... Nisam želeo da odem iz Rome jer sam cele sezone igrao zbog ovakvih noći. Uspeli smo da uradimo nešto što Roma nije uspela 10 godina"
, rekao je Džeko za italijanske medije.

Žreb parova četvrtfinala na programu je u petak.

"Ne razmišljam o mogućem protivniku, jer su sve ekipe jake. Ali, i mi smo medju osam najboljih u Evropi, što znači da smo i mi jaki", rekao je Džeko.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Džeko: Zbog ovakvih noći nisam želeo da odem

Izvor: N1 televizija, 14.Mar.2018

Napadač Rome Edin Džeko golom u 52. minutu revanš utakmice osmine finala Lige šampiona protiv Šahtjora svom timu je obezbedio mesto među osam najboljih u Evropi...Reprezentativac Bosne i Hercegovine je bio prezadovoljan posle meča na "Olimpijskom stadionu"..."Svi igrači zaslužili su ovacije...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.