Džejms zapretio Bjelici: Skloni se ako ne želiš da ti porodica bude zavijena u crno VIDEO

Izvor: B92, 17.Nov.2019, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džejms zapretio Bjelici: Skloni se ako ne želiš da ti porodica bude zavijena u crno VIDEO

Američki košarkaš Lebron Džejms divio se samom sebi na društvenim mrežama i poslao poruku svima koji planiraju da mu se suprostave.

Džejms je u noći između petka i subote vodio Los Anđeles Lejkerse do pobede nad Sakramento Kingsima.

Pobeda Lejkersa ostala je u drugom planu, a u prvi je istaknut zakucavanje Džejmsa u kojem je "deblji kraj" izvukao srpski košarkaš Nemanja Bjelica.

Potez koji ste sigurno već videli "kralj" je okačio na svoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Instagram profil, a uz njega dodao opis koji su njegovi prijatelji uglavnom podržali.

"Skloni se sa šina kada idem punom parom, sem ako nećeš da svi koje voliš budu obučeni u crno", napisao je Džejms u opisu video-snimka uputivši poruku Bjelici, ali i ostalima koji planiraju da ga izblokiraju.

Bjelica je posle takozvanog postera koji mu je priredio Lebron bio na tapetu američkih medija koji su veličali atraktivno zakucavanje, a ni trunku pažnje nisu obratili na to da se krilni centar Kingsa hrabro (ali ne baš najspretnije) postavio za faul u napadu, dok bi se dobar deo igrača samo sklonio i dopustio Džejmsu da neometano zakuca.

"Sahrana je u utorak, zaista će nam nedostajati", napisao je poznati reper Mik Mil.



"Baš ono što sam želeo da vidim pre nego što krenem da radim noge u teretani. Ti si jednostavno uzeo njegovu dušu",
napisao je poznati glumac Dvejn "The Rock" Džonson.



"Bip... Bip... Bip... Umro je",
napisao je poznati TV voditelj i bivši NFL igrač Šenon Šarp.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"SKLONI SE AKO NE ŽELIŠ DA TI PORODICA BUDE ZAVIJENA U CRNO": Lebron SRAMOTNO IZVREĐAO Bjelicu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Nov.2019, 01:08

Prepotenti as Lejkersa...Lebron Džejms je monstruozno zakucao preko Nemanje Bjelice, u pobedi svojih Los Anđeles Lejkersa protiv Sakramenta, pa je izazvao varnice na terenu. „Kralj” se nije zaustavio ni posle meča, pa je jednim postom izvređao srpskog asa...On je objavio snimak uz opis u kojem...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.