Džejms stiže u Mančester junajted

Izvor: B92, 06.Jun.2019, 10:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džejms stiže u Mančester junajted

Fudbaler Svonsija Danijel Džejms obaviće lekarske preglede uoči prelaska u Mančester junajted.

Danijel Džejms napušta Svonsi i postaće novi krilni fudbaler Mančester junajteda. Za njega je bio zainteresovan veći broj klubova, ali se on odlučio da karijeru nastavi na "Old Trafordu".

Kako je preneo Skaj, za ovog 21-godišnjeg fudbalera kojem je ostalo godinu dana ugovora sa Svonsijem, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Junajted će platiti oko 20 miliona evra.

Džejms je igrao za omladinski tim Hal sitija i Svonsija, a za prvi tim velške ekipe odigrao je 39 utakmica i postigao šest golova. Prošao je sve mlađe selekcije reprezentacije Velsa, a za A tim odigrao je dve utakmice i postigao jedan gol.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.