Džejms se izvinio

Izvor: RTS, 10.Maj.2011, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džejms se izvinio

Košarkaš Majamija Lebron Džejms izvinio se zbog uvrede koju je nakon treće utakmice polufinala Istočne konferencije protiv Bostona uputio novinaru, nazivajući ga "retardom".

Džejmsa je na konferenciji za medije iznerviralo pitanje koje je novinar uputio Dvejnu Vejdu o faulu nad protivničkim plejmejkerom Radžonom Rondom. Reportera je zanimalo da li bi Vejd svoju igru mogao da okarakteriše kao "prljavu", jer je Rondo iščašio lakat nakon jednog duela sa zvezdom tima sa >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Floride.

Lebron je odmah nakon izgovorene uvrede prekrio usta, ali je morao da zatraži javni oproštaj.

U četvrtoj utakmici polufinala plej ofa Istočne konferencije Majami je jutros kao gost savladao Boston u produžetku sa 98:90 i poveo sa 3:1 u seriji u kojoj se igra do četiri pobede.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.