Džejms protiv Lenarda (video)

Izvor: MVP.rs, 22.Jan.2017, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džejms protiv Lenarda (video)

Prštalo je u duelu dvojice superstarova.

Prethodne noći, San Antonio Spursi su nakon produžetka slavili na gostovanju u Klivlendu sa 118:115. Utakmicu je obeležio duel Lebrona Džejmsa i Kavaija Lenarda, a košarkaš Spursa je na kraju izašao kao pobednik.

Džejms je utakmicu završio sa 29 poena, sedam asistencija, šest skokova i sedam izgubljenih lopti. Iz igre je šutirao 11/16, a pogodio je ključnu trojku kojom su Kavsi izborili produžetak. >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs <<

Ipak, centralna figura meča je bio košarkaš Spursa, koji je zabeležio 41 poen (15/30FG, 8/8FT), šest skokova i pet asistencija, uz šest izgubljenih lopti. Postigao je šest poena u produžetku, od čega je ključne poene postigao zakucavanjem na 4.9 sekundi do kraja produžetka.

(foto: Getty Images)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.