Džejms progovorio o svojoj sudbini?

Izvor: Sportske.net, 03.Dec.2018, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džejms progovorio o svojoj sudbini?

Kolumbijac jasan.

Doveo je minhenski Bajern leta 2017. godine Džejmsa Rodrigeza iz Real Madrida na dvogodišnju pozajmicu sa pravom otkupa.

Igrao je kod Anćelotija i Henesa vrlo dobro, ipak, ove sezone kod Nika Kovača nema minutažu koju veruje da zaslužuje, pa se govorilo i o tome da bi Bajern mogao da odustane od plaćanja dogovorene svote za otkup njegovog ugovora od "Los Blankosa".

Sada se i sam fudbaler oglasio po pitanju ostanka u Minhenu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
"Ukoliko budem morao da odem zato što ne igram, otići ću. Voleo bih ipak da ostane, jer osećam ljubav za sve navijače Bajerna i za ovu porodicu", izjavio je Rodrigez.

Dakle, Kolumbijac želi da igra, ukoliko to Bajern ne može da mu ponudi, ima ko može.

Juventus je veoma zainteresovan za njegove usluge, već razmišljaju o tome da ga u svoje redove presele narednog leta, a to će biti daleko lakše ukoliko Bajern odustane od svoje opcije i Džejms se vrati u Real.

Smatraju u Torinu da bi lako mogli da se dogovore sa kolumbijskim reprezentativcem, kojeg zastupa Žorž Mendeš, a poznato je da je Portugalac u dobrim odnosima sa "Bjankonerima", naročito nakon letošnjih transfera Kristijana Ronalda i Žoaa Kansela u redove prvaka Italije.

Šuška se i da bi Juve mogao da se odrekne Dibale, tačnije da bi mogli da uključe Argentinca u transfer Džejmsa Rodrigeza, iako je iz Juventusa poslat jasan znak da Dibala nije na prodaju.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.