Džejms je prestigao Kida

Izvor: MVP.rs, 22.Maj.2016, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džejms je prestigao Kida

Superstar Klivlenda je napredovao na listi najboljih asistenata u plej-ofu.

LeBron Džejms (31, 203) nastavlja da obara rekorde i beleži nove lične uspehe. U prethodnom duelu Toronto Reptorsa i Klivlend Kavalirsa zvezda Kavsa je na večnoj listi najboljih strelaca prestigla Šekila O'Nila, a prethodne noći je iskusni košarkaš napravio još jedno dostignuće, ovaj put u kategoriji asistencija.

Nakon 10 uzastopnih pobeda u plej-ofu, Kavalirsi su prethodne >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << noći zabeležili prvi poraz. Bolji od izabranika Tajrona Lua bili su Toronto Reptorsi, koji su rezultat u finalnoj seriji Istočne konferencije smanjili na 2-1. Džejms je utakmicu završio sa 24 poena, osam skokova i pet asitencija, a tokom meča je uspeo da na trećem mestu najboljih asistenata u plej-ofu prestigne Džejsona Kida, koji je u karijeri u doigravanju zabeležio ukupno 1.263 upešnih dodavanja.

Iako mu je to mala uteha, sigurno je lep osećaj prestići jednog od najboljih plejmejkera u istoriji NBA lige.

(foto: Mike McGinnis / Getty Images)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.