Džejms ispisao istoriju, užasan debi Mela

Izvor: B92, 20.Nov.2019, 09:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džejms ispisao istoriju, užasan "debi" Mela

Lebron Džejms je vodio Los Anđeles Lejkerse do pobede, dok isto nije uspeo da učini Karmelo Entoni za svoje Portland Trejlblejzerse.

Lejkersi su pobedili Oklahoma Siti Tander sa 112:107 na domaćem terenu i upisali petu pobedu zaredom.

"Jezerdžije" su konstantno vodile tokom meča i imale u par navrata i dvocifrenu prednost, ali se Tander dobro držao i stalno se vraćao na pristojan minus.

U završnici je bilo +11 za Lejkerse, ali je onda usledila serija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 9:0 gostiju za samo -2. Ipak, preokreta nije bilo.

Lebron Džejms je upisao novi tripl-dabl sa 25 poena, 11 skokova i 10 asistencija i tome postao igrač koji je zabeležio tripl-dabl protiv svake od 30 postojećih ekipa u ligi.

Pored njega odličan je bio Entoni Dejvis sa 34 poena i 7 skokova.

Na drugoj strani istakao se Denis Šruder sa 31 poenom, a pratio ga je Danilo Galinari sa 25.

Za Portland je prvi meč posle više od godinu dana odigrao legendarni Karmelo Entoni, koji je pre samo par dana potpisao ugovor, a sada se već našao u prvoj postavi.

Portland se dobro držao bez povređenog Lilarda (leđa), bio u rezultatskoj klackalici, ali onda potonuo u poslednjem kvartalu.

Entoni je u svom "drugom debiju" odigra nepuna 24 minuta i imao sledeću statistiku – 10 poena, 4 skoka, 0 asistencija, 4/14 iz igre, 5 faulova, 5 izgubljenih lopti, 1 blokada i +/- od -20.

U Trejblejzersima najbolj ije bio Si Džej Mekolum sa 22 poena, a kod pobednika Džru Holiden sa 22 poena i 10 asistencija i Brendon Ingram sa 21 poenom, 7 skokova i 5 asistencija.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.