Džejms: Ja sam kriv (video)

Izvor: MVP.rs, 03.Apr.2017, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džejms: Ja sam kriv (video)

Na utakmici Kavsa i Pejsersa, došlo je do prepirke između Tristana Tompsona i Lebrona Džejmsa.

Prethodne noći u uzbudljivoj utakmici nakon dva produžetka Klivlend Kavalirsi su savladali Indijana Pejserse sa 135:130. Meč je obeležila i prepirka Tristana Tompsona i Lebrona Džejmsa pred kraj drugog produžetka. Dvojica košarkaša su se prepirala zbog trojke koju je Pol Džordž pogodio zbog loše komunikacije u odbrani.

"Moram na bolji način >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << ponekad da komuniciram sa saigračima. Imao sam najbolje namere ali sam na pogrešan način izneo kritiku i prihvatam punu odgovornost zbog toga. Kao vođa ove ekipe, moram da budem mnogo bolji u takvim stvarima, pa da takve probleme rešavamo u svlačionici", izjavio je Džejms nakon utakmice.

I Tompson je kratkom izjavom objasnio o čemu se dešavalo.

"Mi smo porodica, došlo je do male greške u komunikaciji i  to je to. Porodica smo, čuvamo jedni drugima leđa. Idemo dalje", odgovorio je.

Do kraja sezone je ostalo šest utakmica, a Kavsi nastavljaju da sa Boston Seltiksima vode veliku borbu za prvo mesto na Istoku.

(foto: David Richard-USA TODAY Sports )

Nastavak na MVP.rs...






Povezane vesti

Džejms: Ja sam kriv (video)

Izvor: MVP.rs, 04.Apr.2017, 07:24

Na utakmici Kavsa i Pejsersa došlo je do prepirke između Tristana Tompsona sa prvom zvezdom tima...Prethodne noći u uzbudljivoj utakmici nakon dva produžetka Klivlend Kavalirsi su savladali Indijana Pejserse sa 135:130. Meč je obeležila prepirka Tristana Tompsona i Lebrona Džejmsa pred kraj drugog...

Nastavak na MVP.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.