Džaka, Šaćiri, danas Jašari: Biser švajcarskog fudbala pred transferom karijere

Izvor: B92, 15.Jul.2023, 23:39

Džaka, Šaćiri, danas Jašari: "Biser" švajcarskog fudbala pred transferom karijere

Fudbaler Lucerna Ardon Jašari (20) nalazi se na izlaznim vratima Lucerna, želi ga Bazel, ali će karijeru gotovo sigurno nastaviti van Švajcarske.

Tamošnji mediji otkrivaju da je Bazel spreman da plati, za standarde švajcarskog fudbala, velikih i rekordnih pet miliona franaka.

Međutim, Lucernu se ne žuri jer fudbaler ima ugovor do 2026. godine, uz to svog "bisera" ceni mnogo više - 7.5 miliona franaka, a na sve to svestan je i velikog interesovanja koje postoji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od klubova iz inostranstva.

U prvom redu, za Jašarija su zainteresovani Seltik, Red Bul Lajpcig, Porto...

Kako stvari stoje mladi reprezentativac Švajcarske će gotovo sigurno ovog leta napustiti Lucern, o čemu svedoči još jedan detalj - klub ga nije uključio u najavne spotove ekipe za narednu sezonu.

I to nešto govori o čitavoj situaciji.

Jašari je bio deo ekipe na Svetskom prvenstvu u Kataru, nedavno je bio jedan od glavnih aduta mlade selekcije na Euru u Rumuniji i Moldaviji i stručnjaci cene da će u najskorijoj budućnosti biti jedan od lidera seniorske selekcije Švajcarske.

Poput perjaniica "A" nacionalnog Džake i Šaćirija i Jašarijevi koreni vuku sa Kosova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.