Izvor: Blic, 11.Avg.2000, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džajić hvali i upozorava

Džajić hvali i upozorava

Dragan Džajić, predsednik Crvene zvezde, odmah posle utakmice u Kijevu, čestitao je svim fudbalerima na sjajnog igri, kao i članovima stručnog štaba, ali je i upozorio:

- Neću nikakvu euforiju! Napravili smo tek pola koraka. U prednosti jesmo, jer revanš igramo na našem stadionu, ali i dalje dobro znamo istinsku veličinu i kvalitet Dinama. Verujem u ovaj tim Crvene zvezde i nadam se da ćemo na kraju ostvariti veliki uspeh - plasman >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u Lugu šampiona.

Muslinov politički sluh

Jedan od ukrajinskih novinara, na izuzteno posećenoj konferenciji za štampu po završetku kijevskog meča, pitao je Slavoljuba Muslina - 'da li je Crvena zvezda u Kijevu predstavlja Srbiju' - aludirajući i na tekuća politička zbivanjima, pre svega vezana za odnose sa Crnom Gorom ...

- Ne, mi smo u Ukrajinu došli kao jugoslovenski sportisti i predstavljali smo Jugoslaviju! - nerado, ali odrečno, odgovorio je trener Muslin na politički 'obojeno' pitanje.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.