Džaja: Mamić bi bio veći dobitak od Prosinečkog!

Izvor: S media, 28.Mar.2011, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džaja: Mamić bi bio veći dobitak od Prosinečkog!

Dragan Džajić, najbolji srpski fudbaler svih vremena, nahvalio je Zdravka Mamića, potpredsednika zagrebačkog Dinama, koji ne uživa veliku naklonost medija u Hrvatskoj.

Džajić je istakao da bi još veći dobitak od dovođenja Roberta Prosinečkog bio kada bi crveno-beli doveli Mamića u upravu!

Dudić: Tužio sam Zvezdu, a ne Džaju!

Lukić replicira: Poplava na površinu izbaci pacove

Džajić: Znam ko mi radi o glavi
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />
Verica Barać: Džajić se zamerio tajkunima (VIDEO)

Povratak Džaje

- Prosinečki je jedini Hrvat koji može da vodi Crvenu zvezdu, mada joj je još više potreban sposoban menadžer poput Zdravka Mamića. Ne razumem zbog čega ga napadate u Hrvatskoj, pa on je napravio čudo sa Dinamom i hrvatskim igračima u inostranstvu – istakao je između ostalog Dragan Džajić u razgovoru za hrvatski list "Maks".

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.