Izvor: Nezavisne Novine, 17.Avg.2018, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džafić novi golman Sarajeva

Golman Elvis Džafić od danas je i zvanično novi član Fudbalskog kluba Sarajevo.

Džafić već nekoliko dana boravi u Sarajevu, obavio je ljekarske preglede, a u srijedu je imao priliku prisustvovati derbiju između Željezničara i Sarajevo koji je završen rezultatom 2:2.

“Velika čast i zadovoljstvo mi je da sam dogovorio saradnju sa tako velikim klubom. Bio sam prisutan na derbiju, sjajna atmosfera, dobra utakmica, velika podrška naših navijača, te se nadam >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << da će nas podržati ubuduće da zajedničkim snagama idemo ka ostvarenju cilja”, kazao je Džafić.

Ovaj 27-godišnjak rođen je u Ljubljani ali njegovi roditelji porijeklom su iz Bosne i Hercegovine. Visok je 190 cm a u karijeri je nastupao za Svobodu, Olimpiju i Triglav, a od jula ove godine je bez kluba kada mu je istekao ugovor sa Triglavom. Svojevremeno je bio  i U-21 reprezentativac Slovenije, saopšteno je iz FK Sarajevo.

Džafić je sa Sarajevom potpisao ugovor na dvije godine.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.