Džabe Gece ostaje u Bundesligi?

Izvor: Sportske.net, 27.Mar.2020, 00:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Džabe" Gece ostaje u Bundesligi?

Junaku Nemačke uskoro ističe ugovor.

Mario Gece se vratio u svoju Borusiju Dortmund po kraju avanture sa minhenskim Bajernom u kom je igrao tri sezone. Ove godine ne pruža baš ponajbolje partije.

Nemac je zadnje utakmice svog tima uglavnom odgledao sa klupe za rezervne igrače. "Milioneri" vode bitku za Bundesligom sa Bajernom i RB Lajpcigom za salataru. Ofanzivac je zabeležio 13 nastupa u nemačkoj najjačoj ligi sa učinkom od tri postignuta gola.

Po >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kraju sezone mu ističe ugovor, Dortmund do sada nije ponudio produžetak tako da bi mogao da napusti klub bez naknade kao slobodan igrač.

Nemački mediji pišu da su interesovanje pokazali čelnici Bajer Leverkuzena. "Farmaceuti" su pod pritiskom da prodaju Haverca, iskusniji Gece bi mogao da bude kvalitetna zamena.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.